Fryske krite speelt bijzondere Romeo en Julia in Broerekerk

De Fryske krite van Bolsward speelt deze dagen in de Broerekerk het bekenste toneelstuk van Shakespeare, Romeo en Julia.

Maar dan wel in een geheel nieuw en verfrissend jasje. Met een grote groep jongeren wordt het publiek getrakteerd op toneelspel en zang. De voorstellingen van woensdag en donderdag waren bijna uitverkocht. De laatste voorstelling op zaterdagavond is uitverkocht. Alleen voor vrijdagavond en zaterdagmiddag zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar

Het stuk staat onder regie van Hindrik Heerschopen de band Just Us zorgt voor de muzikale inbreng. Het stuk heet officieel Fan leafde en balkons, schrijver Ton Hendriks. De Friese vertaling is van Gerda van der Wijk en voor de Fryske Krite Boalsert bewerkt door Hindrik Heerschop.

Meer foto’s

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.