Fryske Krite Boalsert 110 jaar

De Fryske krite van Boalsert bestaat 110 jaar en op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari vieren de leden dit feest met hun voorstelling Bella Italia. Waarbij ze het stuk drie keer zullen opvoeren.

Momenteel heeft de Krite van Bolsward 85 leden waarvan 15 spelende. Het is een vaste spelersgroep die al vele jaren samen speelt. Ondanks dat zit men te springen om nieuw talent.

Met name mannen, jongeren en jeugd zijn welkom om zich aan te melden als speler. Vroeger ging de groep vaak op weg om het ingestudeerde stuk elders te spelen en beleefde daarmee grote successen. Tegenwoordig speelt men het stuk in Bolsward en heeft men vaak twee keer per jaar een voorstelling. Meestal in maart en november. Daarnaast speelt de jongerenafdeling één keer per jaar een voorstelling.

Meer informatie over het uit te voeren stuk vindt u hier.

Om u eventueel aan te melden als nieuwe speler of voor informatie kijkt u hier,

Foto: Via de website van de Fryske Krite Boalsert

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.