Frits Zuurveen erelid Gemeente Belangen Totaal Lokaal

Oud Raadslid Frits Zuurveen is door de Algemene Leden Vergadering van GBTL benoemd tot erelid. Zuurveen was voorzitter van Gemeente Belangen Wymbrits.

Na de grote zetelwinst van Gemeente Belangen werd Zuurveen raadslid en had Ruimtelijke Ordening in de portefeuille tot de gemeentelijke herindeling in 2011. Door zijn baan bij de gemeente Franeker had Zuurveen een goede kijk op deze processen. In de nieuwe gemeente SWF werd Zuurveen commissielid Ruimtelijke Ordening tot de laatst gehouden verkiezingen. Hij deed toen bewust een stapje terug. Wel bleef Zuurveen actief als bestuurslid.

Kort na zijn aantreden als bestuurslid kreeg Zuurveen echter problemen met z’n gezondheid. Met het erelidmaatschap willen de leden van GBTL Zuurveen bedanken voor al het werk dat hij verzet heeft. Zoals een van de leden zei:”Zuurveen was buitengewoon kritisch, maar altijd rustig en een weloverwogen denker”.

Foto-onderschrift: Zuurveen (links) en raadslid Bertus Walsma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.