Fritombedrijf Wiersma Holding bouwt een nieuw verzamelkantorenpand

Fritombedrijf Wiersma Holding bouwt een nieuw verzamelkantorenpand voor de Fritom Holding en voor de Liquid Food Group, welke bestaat uit 2 dochterbedrijven van Fritom zijnde Melkweg Fritom en Bidon Fritom.

Het gebouw bestaat uit 2 verdiepingen en is ontworpen door Bouw en tekenburo Wietse Lighthart uit Wommels. Het nieuw te bouwen pand wordt volledig energie-neutraal. Dit houdt in dat er op het dak minimaal 300 zonnepanelen worden geplaatst. Er komt geen gasaansluiting en wordt er gebruik gemaakt van zuinige LED-verlichting. Er wordt vloerverwarming geplaatst en elke ruimte krijgt een apart luchtbehandelingssysteem. Het hemelwater zal worden opgevangen en worden hergebruikt voor het wassen van auto’s en het doorspoelen van de toiletten.

Naast het kantoorpand wordt een hal gebouwd voor buitenkant wassingen en stalling. Uiteraard wordt er ook een parkeerterrein aangelegd. De 1e paal zal in september de grond in gaan, de verwachting is dat het pand begin maart 2018 klaar zal zijn.

Bron Melkweg Fritom

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.