Friese Vrouwenweek

Op 8 maart wordt in de hele wereld de Internationale Vrouwendag gevierd. Op deze dag is er aandacht voor de positie van vrouwen en meiden in de samenleving.

In veel landen zijn er manifestaties over actuele thema’s en wordt er feest gevierd. In Fryslân vindt van 4 t/m 15 maart de Friese Vrouwenweek plaats met ruim 30 activiteiten verspreid over de hele provincie.

Het thema van de Friese Vrouwenweek 2017 is ‘Power to de Vrouw!’ Over vrouwen die krachtig in het leven staan. Het programma bestaat uit lezingen, workshops, netwerkbijeenkomsten, stadswandelingen, theater, literatuur, film, sport, feest, muziek en exposities. Alle informatie is te vinden op www.facebook.com/friesevrouwenweek.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.