Friese Mannenzang met Martin Mans

Op vrijdagavond 8 maart organiseert Stichting 'Muziek voor Elkaar' de eerste editie van de Friese Mannenzang. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds wat samen met betrokken vrijwilligers en donateurs met een ziek kind dicht bij elkaar brengt in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

De mannenzang wordt begeleid door de bekende organist Martin Mans die met zijn aanstekelijke spel het beroemde Hinsz-orgel zal laten juichen. Verder verleent Noortje van Middelkoop op panfluit en accordeon haar medewerking terwijl de Bovenstemgroep Walterswald de zang verder zal ondersteunen. Het geheel staat onder leiding van de Kamper dirigent Gerwin van der Plaats en Ds. Karel Bogerd zal, naast het verzorgen van de opening en de sluiting, ook als bariton zijn stem laten horen.

De mannenzang begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €10 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl.

Lees het volledige artikel bij Gerwin van der Plaats.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Nieuws door Gerwin van der Plaats. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Friese Mannenzang met Martin Mans

Gerelateerde berichten