Friese CDA'ers bezoeken Bolsward

De Friese CDA-kandidaten Harry van der Molen (nr. 8) en Esther Hanemaaijer (nr. 31) zullen vrijdag naar Súdwest-Fryslân komen. Ze bezoeken de gemeente om beter op de hoogte te raken van wat er speelt op het sociale domein in de gemeentes Súdwest-Fryslân en Littenseradiel.

Omstreeks 14.00 uur zullen ze aankomenbij de Kledingbank in Bolsward. Daar  worden de CDA’ers ontvangen door Hieke Horjus, beheerder van de Kledingbank, en Kees van Kordelaar, voorzitter van KAR (werkgroep ter ondersteuning van Kinderen in ARmoede) en werkzaam bij Solidair Fryslân. Vertegenwoordigers van het Gebiedsteam Bolsward zullen ook aanschuiven bij het gesprek.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.