Fried Didden verkozen tot SP-lijsttrekker Súdwest-Fryslân

De ledenvergadering van de SP in Súdwest-Fryslân heeft donderdag Fried Didden als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezing op 22 november 2017.

De SP gaat campagne voeren met de leus “Voor elkaar, voor Súdwest-Fryslân”. Het programma heeft goede zorg, betaalbare woningen en fatsoenlijk loon en zeker werk als speerpunten. Op 10 oktober stellen de SP-leden van Súdwest-Fryslân het definitieve verkiezingsprogramma vast.

SP-lijsttrekker Fried Didden: “De samenleving lijkt te verruwen. Maar als wij mensen spreken in de buurten, dorpen en steden in Súdwest-Fryslân, dan horen wij ook een grote behoefte aan gemeenschap. De SP wil een overheid die met de mensen goede zorg, betaalbare woningen en fatsoenlijk werk voor elkaar krijgt.”

De kandidatenlijst is samengesteld met ervaren SP’ers en nieuw talent met maatschappelijke kennis en ervaring. SP-fractievoorzitter in Provinciale Staten Fenna Feenstra is lijstduwer. Op de ledenvergadering zijn de eerste campagneplannen met enthousiasme besproken.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.