Freerunnen, karate, muurkaatsen, muziek maken en nog veel meer bij de Sport en Cultuurinstuif

Dit jaar was op dinsdag 20 oktober de herfstvakantie activiteit in het Marnecollege, wegens werkzaamheden in sporthal De Middelzee.

Een welkome samenwerking met het Marnecollege in een mooie locatie. Met o.a. de hulp van 8 leerlingen van de sportklas kon deze dag vlekkeloos plaats vinden. De aangeboden activiteiten door F&F The Inner Way (karate), kaatsvereniging Bolsward, Turnstad Sneek (freerunnen) en muziekvereniging Oranje (blaas- en trommel clinic) konden de kinderen zich helemaal uitleven.

Er zijn zo’n 80 kinderen enthousiast aan het sporten en musiceren geweest. Na afloop kregen de kinderen flyers mee, waarmee ze werden uitgenodigd om nog een keer bij de club of de vereniging langs te komen voor proeflessen. Ook gaat Turnstad Sneek binnenkort in Bolsward starten met freerunnen.

Volg de Buurtsportcoaches van de gemeente Súdwest-Fryslân op Facebook om van dit en meer nieuws op de hoogte te blijven.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.