Fouten telefoonboek opgelost

De bewoners van de Snekerstraat en de Kleine Dijlakker die onlangs op een andere adres zijn komen te wonen, kunnen binnenkort een excuusbrief verwachten van DTG, het bedrijf welke verantwoordelijk is voor de foute adressering.

 

Het is misgegaan in februari van dit jaar voor de betreffende bewoners. Door een verkeerde toewijzing van de postcode en adres kregen deze bewoners een verkeerd adres en woonden zij volgens de telefoongids niet meer op de Snekerstraat, maar op de Hanzestate of het Bolwerkplein. Ook een deel van de bewoners van de Kleine Dijlakker zijn hierdoor aan een ander adres gekomen.

Voor een deel van de bewoners van de Snekerstraat is het probleem op internet opgelost. De nummers 41/t/m 81 wonen inmiddels weer op de Snekerstraat, aldus een woordvoerder van DTG. Voor de mensen die nu nog wonen op het Bolwerkplein en de Hanekoopersteeg worden de adreswijzigingen zo snel mogelijk aangepast.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.