Fotowandeling langs Bolswards heden en verleden

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de Stichting Bolswards Historie en het 50-jarig jubileum van Fotoclub d’Ontspanner zijn gedurende zes maanden oude en nieuwe foto’s van Bolsward te zien. Op grote panelen wordt op twintig locaties in en rond de oude binnenstad een kijkje gegund in het verleden en het heden.

Voor het verleden selecteerde SBH foto’s van locaties die nu totaal veranderd zijn: waar eerst een bekend pand stond staat nu iets geheel anders. Op het paneel vindt u uitgebreide uitleg over hoe het vroeger op die plek was.

Op de andere kant van het paneel geven de leden van d’Ontspanner hun eigen kijk op de huidige situatie. Aan u om ook te zien wat de fotografen gezien hebben. De tentoonstelling wordt begeleid door een folder met voorgestelde looproute en aanvullende informatie. Deze folder is verkrijgbaar bij VVV en horeca. De officiële start van de tentoonsteling vindt plaats door onthulling van fotopaneel nr. 1 op zaterdag 31 maart om 15.00u op het Broereplein in Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.