Fototentoonstelling Broerekerk

In het kader van Leeuwarden-Fryslân Europese hoofdstad 2018 is er een expositie in de Broerekerk in Bolsward. De expositie is zeer divers en er is onder andere fotografie te zien van Han Reeder. De expositie wordt georganiseerd door Stichting 4+.

© Hans Reeder

Het woord Essentie (Essinsje in het Fries) betekent kern, hart, grond, wezen. De essentie (Latijn: essentia, van esse, zijn) of het wezen is filosofisch gezien de aard van iets, datgene wat kenmerkend is voor iets.

13 juni om 15.00 uur wordt de tentoonstelling geopend door Bert Looper, directeur Tresoar en Mark de Man, wethouder gemeente Sûdwest-Fryslân. De expositie is van 13 t/m 17 juni dagelijks te bekijken van 12.00-17.00 uur, toegang is 7,50 euro.

16 juni om 15.00 en 16.00 uur is er een choreografie door Natasja en Nellie Hoekstra van Bewegings Centrum Drachten en met krukjes die zijn ontworpen door de wereldberoemde architect Gerrit Rietveld.

17 juni om 15.00 uur speelt voor u het Essentie Kwartet onder leiding van Paul Medeiros minimalistische muziek, o.a. een nieuwe compositie van Paul Medeiros zelf.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *