Fotoclub d’Ontspanner exposeert rondom Martinikerk

Maandag hebben de leden van fotoclub d’Ontspanner foto’s geplaatst rondom de Martinikerk in Bolsward en in de kerk zelf.

En dat allemaal vanwege de foto-expositie ” Bolsward Anders”. De doopsgezinde kerk aan het Skilwyk in Bolsward is al jarenlang de geliefde plek van de Bolswarder Fotoclub d’ Ontspanner om tijdens de Heamieldagen de mooiste foto’s van de leden aan het publiek te tonen. In dit bijzondere culturele jaar wordt er met de foto-expositie Bolsward Anders voor een keer van deze traditie afgeweken en kunt u het fotowerk bewonderen in en rondom de Martinikerk aan het Groot Kerkhof.

In het kader van Culturele Hoofdstad 2018 kregen de leden van de fotoclub de opdracht om de Hanzestad op bijzondere wijze fotografisch op de kaart te zetten. En dat leverde verrassende beelden op. De leden hebben hun blik, camera’s en soms hun computers, creatief ingezet om Bolsward anders te laten zien.

Op de bijna 60 groot formaat foto’s valt niet altijd direct te ontdekken waar de foto’s in Bolsward gemaakt zijn soms omdat het om een detail gaat, een andere invalshoek heeft of een nieuwe onwerkelijkheid en dan moet je nog eens heel goed naar de foto kijken.

Donderdag 28 juni zal om 9 uur de officiële opening plaatsvinden door de heer kinine. De tentoonstelling is nog tot 31 augustus te zien en kan op maandag tot en met zaterdag van 10 tot 12 en van 13.30 tot 16 uur bezocht worden.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.