Foodfestival in Oosthem

 

Op donderdag 15 juni organiseert “Onderwijs voor Ghana” een foodfestival in de pastorietuin in Oosthem. Tijdens dit foodfestival worden er diverse seizoensgebonden gerechten geserveerd, deze gerechten worden door de studenten van de opleidingen Horeca van de Friese Poort in Sneek bereid en geserveerd.

“Onderwijs voor Ghana” zet zich in om meer kinderen in Techiman, een stad in het midden van Ghana, een betere toekomst te bieden. Onderwijs speelt een grote rol in het doorbreken van armoede. In oktober 2017 reist er een groep van “Onderwijs voor Ghana” af naar Ghana om de vooruitgangen te kunnen zien. Steeds meer kinderen kunnen naar school, maar er zijn nog veel kinderen die geen onderwijs kunnen volgen en ook veel kinderen die de opleiding niet af kunnen maken.

Voor € 30,- kunt u op donderdag 15 juni lekker eten. Na aftrek van de kosten voor eten en drinken, wordt dit bedrag volledig besteedt aan het onderwijs van kinderen in Ghana. Opgeven kan voor 1 juni via dit e-mail adres. Bekijk ook de website voor meer informatie: www.onderwijsvoorghana.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.