Fonteinenexpositie trekt veel bezoekers

Niets lokt meer dan een discussie uit dan kunst en zo is dat ook met de verschillende fonteinen die binnenkort in de verschillende Friese steden komen te staan.

Het zeilschip de Tromp met aan boord de expositie “De Tocht” over de 11 Fonteinen trok tijdens het verblijf aan de Stoombootkade in Bolsward veel publiek. Aan boord kon men de miniatuurfonteinen bekijken met hun verhaal. Een bezoekende man vertelt dat hij de vleermuis een verschrikkelijk ding blijft vinden. Maar hij kan de oudere dame niet overtuigen, die vindt het ontwerp voor het Broereplein prachtig en een aanwinst voor het plein. Ook de andere ontwerpen worden kritisch bekeken en ook hier blijkt dat over smaak niet te twisten valt.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.