Folkmuziek in Hieslum van Celtic Horizon Band

Hieslum – De Celtic Horizon band is op zaterdagavond 15 september te zien en te beluisteren in MuzykkafeeDeVille op de Templereed 14 in Hieslum.

Deze band van de Schot Bob Ferguson, de vroegere voorman van BeggarsRow, brengt Keltische folkmuziek ten gehore. Hij is een begenadigd singer-songwriter. Met BeggarsRowmaakte hij door de jaren heen veel furore in binnen- en buitenland en speelde op vele festivals en in honderden concertzalen.

BeggarsRow gooide enkele jaren geleden het bijltje erbij neer. Sindsdien treedt Ferguson solo of in uiteenlopende bandbezettingen op. De Celtic Horizon Band is een van zijn muziekprojecten. In deze bandspeelt onder andere de talentvolle violist Sebastian Meijer uit Leeuwarden mee.Het concert begint om 21.00 uur

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.