Flemming, StukTV, Fokke Simons, Jet van der Steen en muzikaal talent uit de regio op VERS!

SNEEK – Flemming, StukTV, Fokke Simons en Jet van der Steen zijn zaterdag 18 juni de hoofdacts op VERS!, het jongerenfestival van kunstencentrum Atrium en het Bolwerk. Daarnaast laat muzikaal talent uit Súdwest-Fryslân van zich horen op een van de podia in het Atrium/Bolwerk.

Op het festivalplein kunnen bezoekers zich vermaken met onder andere een racesimulator. VERS! begint om 19.30 uur en duurt tot middernacht. Tickets zijn verkrijgbaar via hetbolwerk.nl.

Jongeren onder de 12 jaar dienen vergezeld te worden door een volwassene.

Flemming

Flemming (Flemming Viguurs) won in 2016 het programma Giels Talentenjacht en had daarna succes met nummers als ‘Digital Age’ en ‘Amsterdam’. In 2019 bracht hij zijn debuutalbum Black & Grey uit. Ook is hij medeauteur en zanger van ‘Miss You’ van Tungevaag, Sick Individuals & Marf. Het nummer stond in diverse Europese en Amerikaanse hitlijsten. Na zijn Engelstalige successen is Flemming, die samenwerkte met Glennis Grace, Kriss Kross Amsterdam en vele anderen, zich gaan focussen op Nederlandstalig werk.

StukTV

Presentatoren Giel, Thomas en Stefan van StukTV maken spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Series als Jachtseizoen, De Kluis, Woensdagopdrachten en Stuk-X worden miljoenen keren bekeken op YouTube en social media. Daarnaast is StukTV muziekproducer. Op VERS! verzorgen de heren een dj-set.

Fokke Simons, Jet van der Steen

Fokke Simons is een van de grootste hiphopsensaties van Nederland. In hun teksten en aanstekelijke producties gaan zelfspot en humor hand in hand met een bak talent. Het viertal combineert hiphop, pop en house tot één sound in hits als ‘Oh My’, ‘Ballin’ en ‘Fancy’. Jet van der Steen bereikt vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Eind vorig jaar bracht ze haar eerste single uit, ‘Uitzichtloos’.

Orange Effect, Raptiel

Toegankelijkheid ontmoet complexiteit in een kunstig midden bij de broers Sander en Martijn van der Sluis van Orange Effect. Hun mix van hiphop, R&B en pop plus de persoonlijke en kwetsbare teksten vol esthetische overgave zorgen voor een unieke, dromerige sfeer. Raptiel, oftewel Martijn Werkhoven uit Franeker, is dankzij zijn comedyrap met dansbare beats behoorlijk bekend geworden op TikTok. Zijn Friese covers van bekende hits worden honderdduizenden keren bekeken.

Regionaal talent

Al tien jaar geeft VERS! aanstormend muziektalent uit de regio de kans om voor een volle zaal te spelen en podiumervaring op te doen. De Bogerman Bigband staat ook nu weer garant voor een swingend optreden, onder andere samen met Jet van der Steen. Verder betreden vijf bands van kunstencentrum Atrium het VERS!-podium: Big Bunny, Error, Skarnepeoples, Vibes en Unlocked. Speedbooks is de hoofdsponsor van VERS!

Foto (C): Ronald Mors

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.