Financiële steun voor cultuurverenigingen

Cultuurverenigingen opgelet! Er zit nog geld in de pot van twee regelingen: ‘Leve de Vereniging’ en ‘Een jaarrond cultuur’. Heb je goede ideeën om jouw vereniging te promoten of wil je activiteiten organiseren om extra leden te werven? Maar dan gebruik van een van de subsidies. Een aanvraag is sneller gedaan dan je denkt.

Renneke Piersma van Zangkoor ‘Net Seure Mar Sjonge’ uit Warns: “𝘞𝘦 𝘻𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘍𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬 𝘱𝘢𝘨𝘪𝘯𝘢 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘮𝘦𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘣𝘴𝘪𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘓𝘦𝘷𝘦 𝘥𝘦 𝘝𝘦𝘳𝘦𝘯𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘪𝘫𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘱𝘨𝘦𝘻𝘰𝘤𝘩𝘵 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘪𝘵𝘦. 𝘈𝘢𝘯𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘦𝘪𝘭𝘪𝘫𝘬, 𝘸𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘭𝘢𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘱𝘢𝘬 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘨𝘳𝘰𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘦𝘯𝘦𝘯. 𝘏𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘭𝘥 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘰𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘮 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘭𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯. 𝘖𝘯𝘴 𝘥𝘰𝘦𝘭 𝘪𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘬𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘴 𝘣𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨. 𝘑𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘭 𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵𝘣𝘢𝘢𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯.”

Om een jaarronde cultuuragenda te krijgen, is er ook geld beschikbaar voor extra activiteiten die plaatsvinden in het eerste of laatste kwartaal van het jaar.

Met terugwerkende kracht aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Lees hier meer over de regelingen en vraag ze aan.

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.