Fietsers onderweg voor Serious Request

Johan de Jong, Ilse de Jong, Cor Bekema, Evelien Jager, Tom de Bruijn en Wilfred de Bruijn zijn zaterdag vertrokken voor hun fietstocht van 318 km van Bolsward naar het glazen huis in Heerlen.

Na 2 jaar gewandeld te hebben vanuit Bolsward naar het glazen huis in respectievelijk Leeuwarden en Haarlem, gaat de groep dit jaar fietsend naar het glazen huis dat staat in Heerlen. “We doen dit op een “gewone ” fiets en in estafettevorm, er fietsen continu 2 mensen en om het uur wisselen we en zo gaan we deze tocht van 318 km afleggen”:Aldus Wilfred de Bruijn, één van de fietsers.

Zondag zullen de fietsers in de loop van de dag hun opbrengst door de brievenbus afleveren. Het doel was in ieder geval €1000,- en stiekem werd gehoopt om het bedrag van vorig jaar, € 1275,- te halen. En dat laatste bedrag werd ruimschoots overtroffen want tot nu toe werd er al €1500,- opgehaald.

Onderweg proberen de fietsers dat bedrag met behulp van collectes verder te verhogen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.