Fietsclub ‘Vrolijk Uit Toeren’ gaat weer vrolijk uit toeren

Fietsclub Vrolijk Uit Toeren (V.U.T.) begint donderdagmiddag 5 maart weer met de wekelijkse fietstoertochten.

Er zijn dit jaar weer 32 verschillende routes uitgestippeld. De lengte van de tochten varieert van 25 tot 40 kilometer en de gemiddelde snelheid ligt rond de 14 à 15 kilometer per uur. Er wordt een paar keer tijdens de fietstocht in de natuur of in een dorp gepauseerd. Het gezelligheidsaspect tijdens de tocht is erg belangrijk daarom wordt tijdens het fietsen geregeld gewisseld.

Zowel mannen als vrouwen kunnen op gewone of elektrische fietsen mee fietsen. Hoewel de laatste jaren de club alleen nog uit mannen bestaat, heeft op de dag van de “Beweeginstuif Senioren” in de sporthal een aantal dames belangstelling getoond om mee te fietsen. Het zou fijn zijn dat er nog wat meer dames meefietsen. De eerste tocht is donderdag 25 kilometer lang.

Het vertrek is elke donderdagmiddag om 13.30 uur bij Plein 1455. Afmelden bij verhindering of slecht weer is niet nodig.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.