Fiets- en wandeltocht voor zending en ontwikkelingssamenwerking

De Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking-commissie van de Gasthuis- en Martinigemeente organiseert op zaterdag 13 mei een fiets- en wandeltocht voor het goede doel.

De organisatoren hebben voor de wandelaars en fietsers interessante parcoursen uitgezet. Zoals gewoonlijk zijn de routes weer een verrassing. De wandelaars lopen zo’n 17 kilometer en vertrekken om 8.30 uur vanuit het Convent.

Voor de fietsers is een route van ongeveer 37 kilometer uitgezet. Zij vertrekken een uur later vanaf dezelfde startplaats. Halverwege beide routes is er koffie en thee.

De organisatie hoopt dat de deelnemers rond 12.30 uur weer terug zijn zodat ze gezamenlijk een soepmaaltijd kunnen nuttigen.

Het goede doel dat dit jaar gesteund wordt zijn de slachtoffers van de hongersnood in Afrika. Acute hongersnood bedreigt daar het leven van twintig miljoen Afrikanen.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.