Fiets een deel van de eerste etappe van de BinckBanktour

Zondag 12 en maandag 13 augustus zal Bolsward weer aan de wereld laten zien dat het “Fietsstad van het Noorden” is. Dan zal de Hanzestad weer onderdeel zijn van de BinckBanktour. En voor de wielerliefhebbers is het ook dit jaar weer mogelijk om een deel van de etappe Heerenveen Bolsward te kunnen fietsen.
Op zondag 12 augustus kunt u vanaf de Corrie de Grootsingel, op sportpark Het Bolwerk, meedoen aan een toertoch van 60 of 100 kilometer.

 

De BinckBank Toertocht is een unieke toertocht dat in het teken staat van de BinckBank Tour.  Na afloop van de toertocht kun je de 18 beste ploegen van de wereld tijdens de officiële ploegenpresentatie zien waar renners als Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen en Peter Sagan één voor één hun opwachting op het podium maken om de presentatielijst te tekenen.

Kosten
Vanaf €20,00 per persoon, inclusief Binck Bikecheck, verzorging en finishfoto

Inschrijven
Meedoen of meer weten? Kijk dan snel op binckbanktoertocht.nl.
Er is plek voor 1000 deelnemers, dus wees er snel bij.

Van 13:00 tot 17:00 uur winkels open en muziek in Bolsward centrum
Vanaf 17:00 ploegenpresentatie

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.