Feest voor Voedselbank Bolsward levert mooi bedrag op

Bolsward – Zeker 250 bezoekers kwamen zaterdagavond naar de Wijnberg voor een muziekfeest ten bate van de Voedselbank Bolsward.

DJ Lex zorgde zaterdagavond voor een feestelijk sfeertje in De Wijnberg en draaide op verzoek en tegen een vrije gift uiteenlopende muziek. Bovendien stelde uitbater Sjirger Holthuis een deel van de omzet beschikbaar voor de Voedselbank.


Penningmeester Jan Dijkstra nam dan ook maandagmiddag een cheque van vierhonderd euro in ontvangst van Tanja van der Meij, initatiefneemster van het muziekfeest. De Voedselbank Bolsward, werkzaam in de gemeente Littenseradiel en de vroegere gemeenten Bolsward en Wûnseradiel, is dit jaar gegroeid van ruim 30 naar ruim 60 clienten.
Volg de Voedselbank Bolsward ook op Facebook.

Op de foto: links Jan Dijkstra, in het midden Sjirger Holthuis en rechts Tanja van der Meij. (Eigen foto)

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.