Feest ter gelegenheid van 400 jarig stadhuis Bolsward

Het stadhuis in Bolsward bestaat 400 jaar en geeft een feest. Alle inwoners van Bolsward en omstreken zijn welkom.

De toekomstige bewoners van het stadhuis (Stichting Bolswards Historie, Het Gysbert Japicxhûs, Het Titus Brandsma museum, Bibliotheek Bolsward en de gemeente Súdwest Fryslân) nodigen u hierbij uit om het feest te vieren op woensdag 14 juni.

Er zijn festiviteiten voor jong en oud. Het feestje is gratis door het – voornamelijk belangeloos – beschikbaar stellen van de activiteiten.
Programma 14.30 – 18.00

Er wordt  ’s middags gestart met een geweldige actie van de brandweer, vertonen een film over het ontstaan van het stadhuis en laten zien hoe het stadhuis gaat worden.
Daarnaast kunt u nog optredens verwachten van poppentheater Inkipinki, loopt er een literaire snackbar rond, speelt het orgel en zijn er nog veel meer activiteiten.

Programma 19.30 – 21.30 uur
’s Avonds is er een gezellige receptie waar de gemeente Súdwest- Fryslân optreedt als gastheer en met Annemarie Jorritsma als ceremoniemeester.
Ook daar kunt u nog de presentaties van de toekomstige bewoners bekijken en luisteren naar de muziek van de Bolsward Basterds.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.