Faillissement De Posthoorn Bolsward vernietigd

Het faillissement van Stadscafé De Posthoorn in Bolsward is woensdag 13 juli vernietigd door de rechtbank in Leeuwarden, dat meldt het Bolswards Nieuwsblad.

Advocaat mr. Jacqueline Brouwer heeft met succes verzet aangetekend tegen het uitgesproken faillissement.

Ondanks dat ondernemer Richard Haanstra had voldaan aan zijn betalingsverplichtingen volhardde de aanvrager in het faillissement. Haanstra werd geen hoor en wederhoor geboden. De ondernemer werd dan ook volkomen verrast door het vonnis.

,,Een onjuiste weergave van de feiten, met een aanzienlijke schade bij cliënt tot gevolg. Zowel financieel als emotioneel”, aldus Brouwer. ,,We gaan de geleden schade eens rustig in kaart brengen, alvorens ons te bezinnen op enige genoegdoening.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.