Facebookpagina voor "kliekjes" en meer….

Er is een nieuwe Facebookpagina voor Bolsward, een “food give away” pagina. Een pagina om bijvoorbeeld je kliekjes aan te bieden.

Initiatiefneemster Jacqueline Castaing  bedacht dat het zonde was om haar kliekjes, die ze wel eens overhad, weg te gooien en vandaar deze pagina begon. En binnen enkele uren bleek haar idee aan te slaan want de teller wat aantal deelnemers betreft steeg diezelfde avond al snel over de honderd leden.

Maar volgens castaing gaat het lang niet alleen om kliekjes maar kunnen ook andere voedingsproducten op de Facebookpagina worden aangeboden. Want het gebeurd volgens haar ook regelmatig dat bepaalde producten niet helemaal je smaak zijn en dan is weggooien zonde. En op deze manier kun je andere mensen er blij mee maken.

Inmiddels zijn de eerste producten in de verloting gegaan .

Klik hier voor de facebookpagina.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.