Facebookpagina over oud Bolsward succesvol van start

De facebookpagina “Bolsward, su sag ut der ût” is vliegend van start gegaan. Binnen 10 uur na het starten van de pagina was de pagina ruim 600 keer geliked.

 

 

Achter de pagina zit de redactie van TV Bolsward. “Foto’s van je oude stad zijn ontzettend mooi om te bekijken en ik had er zelf een aantal van in mijn bezit en dacht die wil ik delen”: Aldus Ton Visser, één van de mensen achter TV Bolsward. “Als je kijkt dat een gelijksoortige pagina over Sneek ruim 2000 volgers heeft dan moet zoiets in Bolsward ook een succes worden”: vervolgt Visser.

De eerste foto was een foto van het oude katholieke schoolgebouw aan het Laag Bolwerk. En dat levert verschillende reacties op. Veel gehoord is dat men het zonde vindt dat het gebouw gesloopt is. 

Het is de bedoeling dat iedereen foto’s kan sturen naar de facebookpagina. De redactie deelt deze foto dan zodat alle volgers de foto’s ook kunnen zien en gaan reageren met herinneringen over hoe het toen was.

 

Bolsward, su sag ut der ût.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.