Extra editie sfeervolle Boerenmarkt Woudsend

WOUDSEND – Op zaterdag 11 september, tijdens Open Monumentendag, wordt in Woudsend een extra Boerenmarkt georganiseerd. Dit wegens het grote succes van de donderdag-markten in de zomervakantie.

Vanaf 11.00 uur tot en met 17.00 uur staan opnieuw ruim dertig standhouders met hun verse streekproducten en andere verrassende artikelen op de markt.

De markt is in het centrum van Woudsend, op een sfeervolle plek bij de passantenhaven en de eetgelegenheden met terrassen.

In Woudsend wordt op die dag ook ruim aandacht besteed aan Open Monumentendag en het UIT-Festival. Op het programma staan onder andere een monumentenroute langs alle drieëntwintig monumenten, muziek, kindertheater, treintje door het dorp en vaartochtjes. Alle activiteiten zijn met gratis toegang.

Zowel voor de markt als de monumentenroute geldt, in verband met de corona-maatregelen, een duidelijke looproute. Kijk voor meer info op welkominwoudsend.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.