Expositie van Reijer Flapper bij Atelier de Hoeklijst

Oud-Bolswarder Reijer Flapper exposeert zijn schilderijen vanaf 17 september in Atelier de Hoeklijst van Sylvia Rollema aan de Dijkstraat 27 in Bolsward.

Reijer is niet alleen een begaafd schilder, maar ook een vogelkenner bij uitstek te zijn. Niet zo verwonderlijk dus dat hij zich dan ook vooral heeft bezig gehouden met het schilderen van verschillende vogels. In de winkel van Sylvia is onder andere een achttal schilderijen te zien waarop uilen staan afgebeeld. Op de expositie zijn uiteenlopend van groot tot klein, ook een aantal geprepareerde vogels te zien.

Het feit dat deze vogelkenner niet alleen op fraaie wijze vogels weet te schilderen, maar ook heel andere zaken, blijkt uit de overige schilderijen die hij op zijn expositie laat zien. De straatgezichten van oud-Bolsward zullen vooral veel mensen aanspreken die Bolsward van haver tot gort menen te kennen.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.