Expositie Liesbeth Klein en Grietje van Wijk in Galerie Badweg 3

Kunstenaars Liesbeth Klein en Grietje van Wijk exposeren bij Galerie Badweg 3  in Bolsward, van 16 september  t/m 8 oktober 2017.

De expositie wordt op muzikale wijze geopend door Richard Lap en Eddie de Boer, op zaterdag 16 september om 16.00 uur.

Papier en wol

Klein maakt voornamelijk pentekeningen, op zoek naar de bronnen van haar eigen beeldtaal, maar ook naar de mogelijkheden daarvan. Zij heeft de kunstopleiding plus masterclass van Academie De Werker gevolgd.

Van Wijk maakt vilt. Na haar arbeidzaam leven heeft zij zich volledig op de kunst geworpen. Zij heeft cursussen, masterclasses en workshops gevolgd bij o.a. Frans Megens, Claudy Jongstra en Marjolein Dallinga. Zij laat zich inspireren door de natuur en gebruikt wol om haar ideeën uit te werken.

Voor deze tentoonstelling hebben beiden nieuw werk gemaakt.

Beide kunstenaars zijn lid van Textielgroep QS2.

[

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.