Expositie eindexamenleerlingen Marnecollege

De eindexamenopdracht van de leerlingen kunst van het Marnecollege is momenteel te bewonderen in galerie Badweg 3.

Zo’n 35 opdrachten zijn hier tot en met 10 mei te bezichtigen. Iedere groep kreeg een andere opdracht en konden de leerlingen aan de slag met hun opdracht. Zo ontstond er een bijzondere Mondriaanlamp, showde lerares Nynke Terra een broekpak met rok gemaakt door één van de leerlingen, was de toren van Pisa gebouwd als kaartenhuis en waren er ook de nodige portretten te zien.

Galeriehoudster Marja Griede van Badweg 3 vindt het belangrijk dat leerlingen een echte plek krijgen waar hun werk mag hangen en stelde daarom graag haar galerie beschikbaar. Ze is onder de indruk van de verschillende werken die er staan en hangen.

 

De leerlingen zelf zijn ook onder de indruk van de locatie, ze vinden het mooi dat hun werk op zo’n mooie plek te bewonderen is.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.