Explosieve groei De Drie Posten; tennisvereniging verwelkomt 300ste lid

BOLSWARD Dat tennis steeds populairder wordt, merken ze ook bij L.T.C. De Drie Posten in Bolsward. Voorzitter Philippe van Nieuwenborgh verwelkomde vorige week Naomi Veltman als 300ste lid van de vereniging.

Naomi is lid geworden nadat zij samen met veertig andere kinderen deel had genomen aan de gratis proefles op 8 april. Daarvan meldden zich ruim dertig nieuwe leden aan, waardoor de jeugdafdeling meer dan 75 kinderen telt.

Ook de senioren weten de tennisbaan steeds gemakkelijker te vinden zodat de afgelopen twee jaar in totaal meer dan honderd nieuwe leden werden begroet.

De tennisvereniging investeert, ondanks corona, in financieel aantrekkelijke welkomstpakketten, maar ook het tennispark zelf is onder handen genomen. De insteek hiervan is dat tennisvereniging een aantrekkelijke, centrale ontmoetingsplaats moet worden voor jong en oud. Nu in coronatijd maar ook zeker daarna, zo laat de club weten. Toekomstplannen zijn daar onlosmakelijk aan verbonden en zo is de vereniging nu aan het onderzoeken om de steeds populairder wordende tennisvariant padel- een mix tussen tennis en squash- aan te kunnen bieden door twee te realiseren padelbanen.

Bron: bolswardnieuwsblad

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.