Exploitant gezocht voor Vitaloo

Op 7 november zal er een bijeenkomst gehouden worden voor mensen, verenigingen, instellingen en andere partijen die concrete ideeën hebben zwembad om Vitaloo open te houden en interesse hebben om het zwembad zelf te exploiteren.

 

De gemeente wil met deze partijen verkennen hoe het mogelijk is zwembad Vitaloo in Bolsward open te houden. Het zwembad krijgt in de toekomst geen subsidie meer van de gemeente. DE gemeente vermeld overigens dat deze avond niet bedoeld is om acties te verzamelen om meer bezoekers te trekken. Ook is deze bijeenkomst niet bedoeld om bezwaren tegen eventuele sluiting te uiten, maar juist om constructief mee te denken over de exploitatie van zwembad Vitaloo.

Aanmelden

Verenigingen, instellingen en andere partijen met goede plannen kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst op 7 november a.s. U kunt zich tot 1 november aanmelden via . Graag aangeven namens welke vereniging, instelling of andere partij u aanwezig bent. En met hoeveel personen u komt.

Wat verwacht de gemeente?

De gemeente merkt dat er verenigingen, instellingen en andere partijen zijn in Bolsward en omgeving die plannen hebben waarmee zwembad Vitaloo open kunnen houden. De gemeente wil graag met deze mensen en groepen praten om zo te komen tot een oplossing en het zwembad open te houden. Wilt u bij uw aanmelding aangeven of uw voorkeur uit gaat naar de middag of avond?

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *