Evert Kramer nog steeds niet opgepakt #hunted

De 41 jarige Evert Kramer uit Bolsward, die meedoet aan het NPO 3 programma Hunted, is nog steeds niet opgepakt door zijn achtervolgers.

Ook in de 5e aflevering wist de sergeant majoor bij de mariniers het de hunters moeilijk te maken want hij heeft nog steeds geen spoor achter gelaten over zijn verblijfplaats. Zo heeft hij nog steeds geen gebruik gemaakt van zijn pinpas om hiermee de achtervolgers op scherp te zetten.

Vandaar dat Kramer het plan heeft opgevat om de hunters een koekje van eigen deeg te gaan geven door post te gaan sturen naar de jagers.  De voortvluchtige wil zijn achtervolgers een boodschap sturen per mobiele telefoon en deze telefoon vervolgens op de post te gaan doen om op die manier de hunters op een dwaalspoor  te zetten.

Hoe dat uit zal pakken zal in de 6e aflevering te zien zijn.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.