Evert Kramer blijft uit handen van opsporingsdienst

Screenshot Hunted (Avro/Tros)

De Bolswarder deelnemer aan Hunted, Evert Kramer is de grote winnaar geworden van het opsporingsprogramma.

Kramer moest hiervoor in de laatste aflevering het extractiepunt bereiken in Noordwijk zonder gepakt te worden. Zoals in de voorlaatste aflevering al was te zien, wilde Kramer zijn achtervolgers laten weten waar hij was door contact met ze te zoeken.

In deze laatste aflevering belde Evert het opsporingsteam met de woorden: ,,Zit je me al op de hielen, of niet?”. Daarna verstopte hij de telefoon in een vrachtwagen en stapte over in een ander voertuig.

Om op het eindpunt te komen wist hij via een kennis een pilotenuniform te regelen en werd met een helikopter naar het einddoel gevlogen. Hij deed zich vervolgens voor als piloot en wist op die manier definitief uit de handen te blijven van het opsporingsteam. Kramer was uiteidenlijk de enige van alle voortvluchtigen die niet gepakt werd.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.