Es-ster is meer dan alleen garen en stoffen

Es-ster is meer dan alleen garen en stoffen want naast de brei-, haak- en naai benodigdheden van Clover, Knitpro en Prym, vindt u er ook hippe en creatieve cadeaus voor kinderen van Dress your Doll, Mandarine of Vlijtig Liesje boekjes.

De stoffen va Es-ster lenen zich goed voor het maken van bijvoorbeeld Quilts, kleding, tassen of knuffels en het kwaliteits garens van Phildar is perfect om mee te breien en haken. Maar naast dit alles maakt Es-ster ook taarten, cupcakes, cake-pops, koekjes op bestelling voor een kinderverjaardag, bruiloft of andere feest.

De lekkernijen worden vaak met biologische streekproducten gebakken. Denk aan eieren van Fugelfrij uit Hichtum en bloem van Mole ’t Lam uit Woudsend. En dat alles voor klantvriendelijke prijzen.

Maar ook geeft Es-ster workshops, wil je iets leuks voor een kinderfeestje of heb je zin om met een stel vriendinnen even iets geheel anders te doen? Kijk dan eens op de website en kies uit één vele mogelijkheden. Misschien wil je een koekjesketting maken of wil je juist suikerbloemen
maken. Het kan allemaal bij Es-ster. Kom dus eens langs bij Es-ster op Dijkstraat of neem een kijkje op haar website.