Enthousiast publiek en wielrenners bij ploegenpresentatie Enecotour

Veel van de sloepen gingen slingerend door grachten want het was voor lol en plezier wat de ploegen beleefden tijdens de intocht en presentatie.

De wielerploegen vertrokken vanaf Plein 1455 naar het centrum om daar voorgesteld te worden aan het publiek. Een presentatie dus die voor de wielrenners indrukwekkend was op het moment dat ze onder de Zwaantjespost doorkwamen en  de “Arena” betraden. Een menigte van zo’n vier duizend personen juichte de wielrenners toe en volgens de verschillende schippers van de sloepen maakte dat wel indruk op de wielrenners.

De Belgische renner Rik Verbrugghe liet via Twitter weten:”Team presentation @EnecoTour more fan’s than the Start of #TDF2015 #Utrecht great public in #Bolsward”.

Ook Joop Atsma, de initiator om de Enecotour naar Friesland te halen, was onder de indruk. Hij gaf aan dat hij nog nooit eerder had meegemaakt dat er zoveel publiek bij een ploegenpresentatie aanwezig was.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.