Energieverkoper "koopt" selfies

Dinsdag werd bij een inwoner van Bolsward in één van de nieuwbouwwijken aangebeld en probeerde een energieverkoper de bewoner te overtuigen van zijn aanbod.

Toen de man niet op het aanbod inging stelde de verkoper een bijzondere slotvraag want hij wilde graag een selfie maken met de bewoner. Die stemde hierin toe maar nadat hij één van zijn kinderen hiervan op de hoogte stelde bleek voor hem dat dit toch wel een bijzondere vraag was geweest.

De zoon heeft zowel contact gezocht met Energie Direct en de politie en liet via Twitter weten van deze bijzondere energieverkoper. Onduidelijk is of het inderdaad om een energieverkoper ging of dat het een afleidingsmanoeuvre was en dat er een handlanger in het spel was.

Energie direct laat in een reactie weten dat het een opmerkelijke en niet wenselijke reactie is geweest van de verkoper en zal dit terugkoppellen zodat voorkomen wordt dat dit vaker zal gebeuren.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.