Energieverkoper "koopt" selfies

Dinsdag werd bij een inwoner van Bolsward in één van de nieuwbouwwijken aangebeld en probeerde een energieverkoper de bewoner te overtuigen van zijn aanbod.

Toen de man niet op het aanbod inging stelde de verkoper een bijzondere slotvraag want hij wilde graag een selfie maken met de bewoner. Die stemde hierin toe maar nadat hij één van zijn kinderen hiervan op de hoogte stelde bleek voor hem dat dit toch wel een bijzondere vraag was geweest.

De zoon heeft zowel contact gezocht met Energie Direct en de politie en liet via Twitter weten van deze bijzondere energieverkoper. Onduidelijk is of het inderdaad om een energieverkoper ging of dat het een afleidingsmanoeuvre was en dat er een handlanger in het spel was.

Energie direct laat in een reactie weten dat het een opmerkelijke en niet wenselijke reactie is geweest van de verkoper en zal dit terugkoppellen zodat voorkomen wordt dat dit vaker zal gebeuren.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 


1 reactie

  1. Jantine schreef:

    Wij hadden ook een zeer agressieve “verkoper ” aan de deur,die beslist naar binnen wilde en een laptop in de hand had. Gelukkig weten weg te sturen!
    We hadden net online onze meterstand doorgegeven, dus niet zo,n verkoper nodig.
    Hij wilde onze meterstand noteren?.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *