Empatec houdt Burendag

Donderdag jl. is de 2e Empatec burendag georganiseerd in Bolsward.

‘De zakelijke buren’ van bedrijventerrein De Marne waren allen onder de indruk van de mogelijkheden bij Empatec/Pastiel. Ook dit keer werd het stokje doorgegeven voor een volgende burendag op De Marne. Het concept was hetzelfde als de burendag in Sneek. Wie is Empatec/Pastiel en wat kan de participatiewet voor een ondernemer betekenen.

Ook de rondleiding op de Rentexafdeling en de confectieafdeling gaven de aanwezigen een indruk wat er bij ons gebeurt allemaal. “Je rijdt hier dagelijks langs maar je weet niet wat jullie doen”, waren een paar reacties.

Daarna verplaatsten de genodigden zich naar de loods waar tijdens de lunch weer een indrukwekkende modeshow van bemanning en materieel te zien waren. Na afloop werd de werking van de houtkloofmachine nog getoond en werd nog een rondje langs het machinepark gedaan. Empatec kijkt terug op een goede en geslaagde burendag in Bolsward.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.