Ellemein Dijkstra in de finale Miss Beauty of Friesland

De 18 jarige Ellemein Dijkstra is zondagmiddag doorgedrongen tot de finale Miss Beauty of Friesland. Ze werd geselecteerd met 15 anderen kandidaten  voor de finale Miss Beauty Teen of Friesland op 18 maart.

Dat is de voorronde om uiteindelijk mee te kunnen doen aan Miss Beauty of the Netherlands, dit  is een miss verkiezing waar uit elk jaar twee winnaars worden gekozen namelijk een Miss Beauty of Netherlands en een Miss Teen of Netherlands.
Ellemein doet mee omdat ze het een geweldige ervaring vind. “Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat je jezelf respecteert, want wanneer je dat doet respecteren anderen het ook. Ook geeft mij deze miss verkiezing een enorme boost, ik ben nooit een held geweest in mijzelf presenteren. Voor mij was het dus een spannende uitdaging aangezien je bij deze miss verkiezing jezelf de hele dag staat te presenteren”:Aldus Ellemein na afloop.
De verkiezing bestaat uit drie rondes. In de eerste ronde moeten de deelneemsters in een jurkje lopen en zichzelf kort introduceren. Bij de tweede ronde  presenteren ze zich in badkleding en vervolgens de laatste ronde in casual kleding (wit shirt en een zwarte broek). Hierbij moet men een vraag in het Engels beantwoorden.
 Voor de komende weken staan er veel activiteiten op het programma. Van bootcamp tot catwalks tot fotoshoots tot een avondje stappen. Op 18 maart is dan de grote dag, de finale. Hierbij word je beoordeeld door een vakjury maar ook door het publiek via SMS-voting.
“Hoe ik het voor mezelf zie de komende weken? Geen idee, ik laat het over me heen komen en heb er super veel zin in. Ben al trots dat ik het tot hier heb bereikt”: Aldus een dolblije Ellemein.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.