Elke dag een woning voor Elkien

Woningcorporatie Elkien investeert nog volop in betaalbare, toekomstbestendige en duurzame huurwoningen voor mensen met een bescheiden inkomen. ‘Elke dag een woning’, is de belofte die Elkien de bewoners van Friesland doet.

In de praktijk komt het erop neer dat gemiddeld elke dag een duurzaam verbouwd of nieuw gebouwd huis wordt opgeleverd.
Het kunnen voorzien in betaalbare, passende huurwoningen voor mensen met een bescheiden inkomen staat onder invloed van het economische en politieke klimaat én van sociaal-demografische ontwikkelingen steeds meer onder druk. De toezegging ‘elke dag een woning’ is dan ook opmerkelijk. Hiermee gaat Elkien in tegen de trend dat corporaties minder investeren en hun investeringen beperken tot het verduurzamen van bestaande woningen.

Om deze belofte onder de aandacht van de Friese bevolking te brengen, is een online campagne van start gegaan, waarin Elkien zich profileert als de corporatie die zorgt voor voldoende passende en betaalbare sociale huurwoningen in Friesland, ook in de toekomst..

 

Op de foto: Directeur-bestuurder Alex Bonnema bedient het breekijzer bij de start van de campagne Elke dag een woning.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.