Elf kleding items voor een lentegevoel in het hart van de Elfsteden tijdens modeshow Bolsward

Inmiddels weten we wel dat alles kan en mag tegenwoordig in wat je wilt dragen. Trek gewoon aan wat je mooi vindt en waar je je prettig in voelt.

Tijdens de modeshow op 25 maart kun je jezelf daarbij laten  inspireren door de nieuwe voorjaarsmode. Om 13.00 en 15.00 uur zullen de verschillende bedrijven hun voorjaarsmode presenteren.

Elf ideeën

 

 1. Rokken

Je ziet rokken in alle lengtes. Van mini, tot op- en ver over de knie, tot op de enkels en eigenlijk alle lengtes daartussen. De rokken zijn over het algemeen wijd of lopen wijd uit.

 1. Broeken

Behalve veel wijdere broeken van normale lengte zijn er ook veel broeken met 7/8 lengte. Er wordt beweerd dat “een legging geen broek is”, maar de zomer van 2017 gaat het tegendeel bewijzen.

 1. Bustiers

Opvallend veel bustiers of in ieder geval hele kleine topjes die veel weg hebben van een aangeklede bh of korset en duidelijk zichtbaar gedragen worden. Soms met een transparant kledingstuk erover, soms met een vestje of jasje of gewoon met niks.

 1. Wit overhemd 2.0

Net als deze winter is het witte overhemd helemaal hip, maar dan wel in een bijzondere of aangepaste uitvoering. Een soort opgeleukte versie van het witte overhemd met speciale mouwen, een bijzonder model of van één die van een bijzondere stof is gemaakt.

 1. MATCHENDE OGEN EN LIPPEN

Kozen we voorheen vaak voor focus op de lippen óf de ogen, in 2017 hoef je niet meer te kiezen. De trend wordt één kleur, die je op zowel de ogen als de lippen aanbrengt.

 1. OOGPOTLOOD ERONDER

In 2016 mocht de eyeliner niet ontbreken en was de ‘wing-vorm’ erg populair. In de zomer van 2017 gaan we dat anders doen; we vervangen de eyeliner door het oogpotlood en we brengen het oogpotlood op de onderste wimperinplant aan in plaats van boven het oog. Geen wings meer, een simpel lijntje onder het oog is voldoende.

 1. Trenchcoat

Afgelopen winter werd de trenchcoat al veel gezien, dat zal deze zomer niet anders zijn. Je ziet trenchcoats in allerlei kleuren en lengtes, met ceintuur natuurlijk.

 1. Korte kapsels

Korte jongensachtige kapseltjes zijn terug, en hoe! De modellen zijn er razend enthousiast over. Maar waar het uiteindelijk om gaat is natuurlijk ‘de look’. Het idee achter deze hair cuts is dat je een eigen look hebt. Dat kan lang haar zijn, kort of middellang, als er maar een idee achter zit en het iets uitstraalt.

 1. Transparantie blijft

Het is al een paar seizoenen te zien maar het blijft onverminderd populair om grote delen van het lichaam met transparante stoffen te bedekken.

 1. Minuscule tasjes

Als je iPhone er bijna niet meer in past, weet je dat je goed zit.

 1. DE SNEAKER

Al jaar en dag een favoriet, en deze comfortabele stapper blijft ook in 2017 een graag geziene gast. De witte sneaker blijft populair.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.