Electroworld en Hendriksen  winnaars etalagewedstrijd

Bolsward – In het kader van de fiets elfstedentocht organiseerde de stichting Friese Rijwielelfstedentocht, in samenwerking met de Vereniging Ondernemend Bolsward, in de afgelopen week een etalagewedstrijd.

De stichting stelde daarvoor een groot aantal historische foto en attributen beschikbaar, maar liet ook veel over aan de creativiteit van de winkeliers.

Kerst Postma, de pas benoemde voorzitter van de jury, die verder bestond uit Michiel Galema en Jan Vijver, merkte in zijn verslag dan ook op dat die creativiteit niet altijd zichtbaar was in de etalages. ,,Twee etalages sprongen er wat dat betreft echter uit: die van Electroworld Van der Weerd en die van Hendriksen Mode.” Eerstgenoemd bedrijf werd bekroond met de eerste prijs, waardoor Hendriksen Mode de tweede prijs in ontvangst mocht nemen. De prijzen bestonden uit vip-arrangementen bij de finish van de Binck Bank Tour in augustus a.s.

Op de foto, van links af Kerst Postma, Manno Haagsma (Electroworld Van der Weerd) en Sandra en Ron Hendriksen van de gelijknamige modezaak. (Foto Henk Bootsma)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *