"Eizema's spoorbaan" in winterse sferen

Zowel kleine als grote kinderen waren afgelopen januari blij met de treinbaan die bij Heeringa assurantiën in de etalage werd geplaatst. 

De baan bracht voor vele “oudere kinderen”de herinnering terug naar de speelgoedwinkel van Eizema, daar stond ook altijd een treinbaan welke van buitenaf te besturen was. En ook de nieuwe baan was uiteraard van buitenaf aan te zetten. Harm-Jan Heeringa was blij met de baan en ging in overleg met de vrijwilligers van het nationaal modelspoor museum uit Sneek. Want met de winter voor de deur zou het mooi zijn als de baan in winterse sferen omgetoverd kon worden. Vol enthousiasme gingen de vrijwilligers aan de slag en sinds 11 december staat de winterse baan weer in de etalage van Heeringa’s bedrijf.

Fotoalbum

(lees ook: Traditie Eizema voortgezet)

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.