Eerste wedstrijd majorettes cmv Oranje een succes

Ens – Zaterdag 16 april namen de 34 majorettes van cmv Oranje deel aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Gelukkig leiden vele wegen naar Ens; met de diverse wegwerkzaamheden in de Noordoostpolder werd het een toeristische route naar de Evert van Benthem Sporthal.

Een eerste wedstrijd is altijd spannend. Iedereen traint sinds november voor de nieuwe shows, in elkaar gezet door de juffen Rianna en Lyanna. Sommige meiden nemen alleen deel in de groepen, anderen daarnaast ook als solisten en/of in duo’s. Op de eerste wedstrijddag mogen natuurlijk voor het eerst de nieuwe twirl-outfits getoond worden.

Altijd een leuk moment. En deze waren prachtig!! De meiden kwamen gespannen, maar vol goede moed binnen. En die moed en training heeft geloond. Veel goede punten en mooie jury-rapporten werden behaald. Voor de meiden in de introductie-categorieen werd hiermee bekeken in welke categorie zij over 2 weken mogen strijden om de prijzen.
Vandaag werden ook diverse prijzen behaald.

In de categorie Juvenile Novice behaalde vandaag Yasmine Niemarkt de 1e plaats (63,7 punten) en Lynn Zijlstra de 2e plaats (63,2 punten).
Bij de groepen werden volop prijzen behaald:
Categorie Large team: A- team (15 meiden) behaalde een 2e plaats met 62,8 punten.
Categorie Large team: B-team (15 meiden) behaalde een 3e plaats met 62,4 punten.
Categorie Ensemble dance twirl: C-team (4 meiden) behaalde een 1e plaats met 59,0 punten.
Categorie Small team: D- selectieteam (7 meiden) behaalde een 1e plaats met 63,9 punten.

Al met al een prachtige eerste wedstrijddag. Op 30 april is de 2e wedstrijd in Burgum.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.