Eerste paal "De Remise"geslagen (video)

Door mechanische pech kon donderdagmorgen niet de officiële eerste paal de grond in worden geslagen. Maar toch werd vanmorgen door Joritsmabouw de start van het nieuwbouwproject De Remise ingeluid.

Hiervoor waren naast de aannemende partijen ook de toekomstige bewoners uitgenodigd. De komende weken zullen eerst 312 palen de grond in worden geslagen en daarna kan dan begonnen worden met de verdere werkzaamheden.

De Remise bestaat uit 4 bouwlagen in twee bouwblokken en biedt ruimte aan 27 huur en 12 koopappartementen met op de begane grond ruimte voor kantoren en een Aldi supermarkt. Hiermee krijgt het voormalige Arriva terrein een nieuwe stedenbouwkundige invulling en wordt de entree van de binnenstad opgewaardeerd.

De verwachting is dat het nieuwbouwproject eind 2013 begin 2014 gereed zal zijn. Wonen in ‘De Remise’ De koopappartementen zijn er in diverse afmetingen en beschikken over een ruim balkon en eigen parkeerplaats. Er zijn nog slechts 3 appartementen beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.remisebolsward.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.