Eerste paal "De Remise"geslagen (video)

Door mechanische pech kon donderdagmorgen niet de officiële eerste paal de grond in worden geslagen. Maar toch werd vanmorgen door Joritsmabouw de start van het nieuwbouwproject De Remise ingeluid.

Hiervoor waren naast de aannemende partijen ook de toekomstige bewoners uitgenodigd. De komende weken zullen eerst 312 palen de grond in worden geslagen en daarna kan dan begonnen worden met de verdere werkzaamheden.

De Remise bestaat uit 4 bouwlagen in twee bouwblokken en biedt ruimte aan 27 huur en 12 koopappartementen met op de begane grond ruimte voor kantoren en een Aldi supermarkt. Hiermee krijgt het voormalige Arriva terrein een nieuwe stedenbouwkundige invulling en wordt de entree van de binnenstad opgewaardeerd.

De verwachting is dat het nieuwbouwproject eind 2013 begin 2014 gereed zal zijn. Wonen in ‘De Remise’ De koopappartementen zijn er in diverse afmetingen en beschikken over een ruim balkon en eigen parkeerplaats. Er zijn nog slechts 3 appartementen beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.remisebolsward.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *