Eerste non stop suppers door Bolsward

Het was de Belg Arnauld Frennet die om 17.03 uur als eerste solosupper door Bolsward kwam. Een groep van 12 suppers was zaterdagmorgen om 04.30 uur vertrokken voor een monstertocht. De Elfstedentocht non stop suppen.

Suppen staat voor Stand up peddleboard, staande op een soort van surfplank jezelf voort peddelen. Vrijdag waren het de deelnemers die aan de etappekoers van de sup Elfstedentocht door Bolsward kwamen. Vandaag dus de solosuppers. De tweede supper die door Bolsward kwam was de Nederlander  Ike Frans. De solosuppers zullen in de loop van zondag aankomen in Leeuwarden. Derde was de Duitser Richard Gratzei. (klik voor meer foto’s)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.