Eerste kamer geboekt voor Elfstedentocht

Terwijl juist deze week bekend werd dat 2014 is uitgeroepen tot het warmste jaar ooit, maakt Hotel de Wijnberg in Bolsward bekend dat de eerste reservering voor een eventuele schaats Elfstedentocht al is geboekt.

Het is voor een bedrijf die bij een eventuele Elfstedentocht relaties wil uitnodigen. Dit bedrijf verwacht op basis van de weerkaarten en de nieuwste technieken dat de tocht volgend jaar door kan gaan.

Het is overigens een wel hele vroege boeking aldus Sjirger Holthuis van De Wijnberg,  hij kan zich niet herinneren dat ze eerder al boekingen hadden voor de tocht der tochten nog voordat er geschaatst kon worden of dat er zelfs ijs in de grachten lag.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.