Eerste heipalen Timm woningen de grond in

Aan de Greiden in Bolsward is men vandaag begonnen met de heiwerkzaamheden voor de 17 Timm woningen die daar worden gebouwd.

Het bouwrijp maken van de grond begon begin december en twee weken geleden werden de hypotheken getekend. De bouw zal snel gaan omdat er veel gebruik gemaakt worden van prefab onderdelen. Deze worden gemaakt bij VDM in Surhuisterveen.

De Timm- woning is een nieuw concept woning waarbij de bouwkosten zo laag mogelijk worden gehouden. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en maakt VDM gebruik van duurzame materialen. Bij de prijs van woning zit een keuken en badkamer inbegrepen. Daarnaast hebben de woningen bij oplevering al een vloer en is het spuit-en schilderwerk gedaan. In alle woningen is vloerverwarming aangelegd.

De woningen zijn populair in Bolsward, 6 weken nadat de verkoop was gestart waren alle woningen verkocht.

Foto via Heeringa assurantiën 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.