Eerste campinggasten gearriveerd op 11 Stedencamping

De speciale Elfstedentochtcamping op de sportvelden is sinds donderdag weer in bedrijf en donderdagavond stonden de eerste 30 caravans en tenten op de verschillende sportvelden.

Voor sommige wielerliefhebbers is één dagje Bolsward te kort, zij maken er een extra lang weekend van om volop te kunnen genieten van alle activiteiten die er het komend weekend gaan plaats vinden.

ledschermen

Ook de led schermen van MHB Event Facilities staan weer in het centrum van Bolsward, één bij het stadhuis en één op het Broereplein. De schermen zullen ook een rol gaan spelen bij de opening van de 11 fountains. Via de beeldschermen is de opening van het project te volgen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.